'Een Mooie Herinnering' verzorgt verschillende workshops op maat:

Sommige workshops zijn zowel voor volwassenen en kinderen toegankelijk. De workshops vinden plaats op verschillende locaties in en rond Rotterdam. Ook is het mogelijk om een workshop bij u thuis te organiseren. 

 

 


 Workshop Heugenis

De workshop ‘Heugenis’ heeft als thema het verwerken van verlies. Iedereen krijgt er mee te maken, dierbaren die ons ontvallen. Tijdens deze workshop kunnen we met elkaar onze ervaringen en emoties delen. En natuurlijk mooie en fijne herinneringen ophalen. De workshop begint met een heerlijke lunch waarbij de deelnemers kennis kunnen maken met elkaar. Dit is ook het moment om elkaar te vertellen voor wie jij een ‘Heugenis’ wil maken.

Voor de workshop vragen wij u wat spulletjes mee te nemen van diegene waarvoor de ‘Heugenis’ bedoeld is. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn, bril, kledingstuk, sieraden of andere materialen.
De workshop duurt 4 uur inclusief lunch.

Prijs per persoon € 62,50

Minimaal aantal personen 8. Voor deze workshop kunt u zich individueel of per groep aanmelden.

Bij een middagworkshop rekenen we een aanbetaling van € 22,50.  

Ja, ik meld mij aan 

 


  

Workshop heuglijke gebeurtenis

Workshop heuglijke gebeurtenis
Maak een tastbare herinnering aan die speciale gebeurtenis uit uw leven zoals een bruiloft of een jubileum. Voor de workshop vragen wij u wat spulletjes mee te nemen die tijdens deze gebeurtenis belangrijk voor u waren. Zoals bijvoorbeeld foto’s, kaarten, champagneglas, bloemen van het bruidsboeket, aandenken aan uw jubileum of andere materialen. De heugenis bestaat uit een houten nisje wat u tijdens deze workshop vult met uw herinneringen aan uw heuglijke gebeurtenis.
De workshop duurt 2,5 uur
Prijs per persoon € 29,50
Minimaal aantal personen 8. Voor deze workshop kunt u zich individueel of per groep aanmelden.
Bij een middagworkshop rekenen we een aanbetaling van € 10,00


Workshop herinneringskistje

Voor verschillende bijzondere gebeurtenissen of herinneringen maken wij speciale herinneringskistjes. Hergebruikte materialen vormen de basis van deze kistjes. Wij zorgen voor kistjes en (her te gebruiken) basismateriaal. 

We vragen u om persoonlijke bezittingen mee te nemen die herinneren aan deze gebeurtenis. Tijdens deze workshop maken we samen met u een herinneringskistje. 

De workshop duurt 4 uur inclusief lunch.

Prijs per persoon € 62,50

Minimaal aantal personen 8. Voor deze workshop kunt u zich individueel of per groep aanmelden.

Bij een middagworkshop rekenen we een aanbetaling van € 22,50.

Ja, ik meld mij aan 


Kinder Workshop Flessenpost, een mooie herinnering

Tijdens deze kinderworkshop kunnen kinderen, in de leeftijd van 7 tot 11 jaar, een boodschap ‘sturen’ naar iemand die hen dierbaar was. We gaan eerst, met de kinderen, op zoek naar flessen waar emoties in verstopt zijn. Deze emoties worden besproken met de kinderen. Emoties kunnen bijvoorbeeld zijn, boosheid, verdrietig, bang, vrolijk enzovoort.

Daarna kunnen ze hun boodschap opschrijven. Samen met een foto stoppen we de boodschap in een recycle fles of pot. De flessen en potten gaan we natuurlijk mooi versieren zodat ze een ereplek in huis krijgen.

Voor deze workshop vragen we elk kind een schoongemaakte glazen fles of pot mee te nemen, bijvoorbeeld een augurken pot. En een fotootje van hun dierbare persoon of huisdier.

De workshop duurt 2 uur inclusief drinken met iets lekkers  

Prijs per kind, inclusief materiaal: € 12,50 

Minimaal aantal kinderen 8 maximaal 15 kinderen. Voor deze workshop kunt u zich individueel of per groep aanmelden.

Ja, ik meld mij aan 


 

Workshop herinneringskistje voor uw huisdier

Tijdens deze workshop wordt een uniek herinneringskistje gemaakt voor uw maatje. Zowel volwassenen als kinderen kunnen aan onze workshop deelnemen. Vooral kinderen hebben vaak de behoefte een mooie herinnering aan hun huisdier te bewaren.

Wij zorgen voor kistjes en (her te gebruiken) basismateriaal.  Voor het maken en versieren van een gedenkkistje kunt u zelf kleine voorwerpen meenemen die voor u en uw huisdier belangrijk waren. 1 Kind en een volwassene werken samen aan een kistje.

De workshop duurt 2,5 uur inclusief koffie, thee, limonade en iets lekkers 

Prijs 1 volwassene en 1 kind samen: € 32,50

Prijs per persoon: € 27,50

Minimaal aantal personen 8. Voor deze workshop kunt u zich individueel of per groep aanmelden.

Bij een workshop rekenen we een aanbetaling van € 10,-

Ja, ik meld mij aan 

 


Workshop vakantieherinnering

Tijdens deze workshop maakt u een prachtige heugenis van uw vakantie. Bijna iedereen maakt foto's tijdens zijn of haar vakantie. Daarbij verzamelt u vaak voorwerpen die u onderweg vindt of koopt. Zoals steentjes, schelpen, kaarten of andere souvenirs. Vaak belanden deze aandenken in een la of kast. Veel leuker is het om deze herinneringen zichtbaar te maken op een mooi plekje in huis. De heugenis bestaat uit een houten nisje wat u tijdens deze workshop vult met uw herinneringen aan de mooie reis die u heeft gemaakt.

De workshop duurt 4 uur inclusief een mediterrane lunch.

Prijs per persoon € 62,50

Minimaal aantal personen 8. Voor deze workshop kunt u zich individueel of per groep aanmelden.

Bij een middagworkshop rekenen we een aanbetaling van € 22,50.

Ja, ik meld mij aan Heeft u interesse in een van de workshops en wilt u meer informatie? Mail ons via het contactformulier.